Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

OTOK MALLORCA - aktivne počitnice na Balearih

ODHOD: 28. junij 2020 | 7 dni (6 nočitev) | letalo

1. dan: Zbor potnikov na letališču Benetke (oz. organiziran transfer iz Slovenije do letališča po želji) ob 05.00 uri zjutraj. Polet letala družbe Easyjet ob 07.10 proti Balearom. Po pristanku ob 09.10 na letališču Palma na otoku MALLORCA sledi še organiziran transfer do hotela REINA DEL MAR*** v bližnjem obmorskem letovišču EL ARENAL. Nastanitev v hotelu, čas za osvežitev, prost dan za prvo kopanje, spoznavanje okolice. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku ogled (prevoz z linijskim avtobusom) otoške prestolnice PALME: mestno središče z znamenito katedralo, La Almudaino, mestno hišo, pokrito tržnico ... Še nekaj prostega v centru mesta, organizirana vrnitev v hotel, prosto popoldne za kopanje, večerja in nočitev.

 3. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu in na plaži za kopanje in druge aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po severnem in zahodnem delu otoka (vasico Inca, ribiška vas Porto Pollensa, slikoviti polotok Formentor s svetilnikom, kraj Valldemosa, kjer je živel tudi skladatelj Chopin ...). Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku možnost organiziranega izleta na vzhodni del otoka do mesteca Porto Cristo za ogled znamenite Zmajeve jame in obisk tovarne biserov v kraju Manacor. Večerja v hotelu.

 5.–6. dan: Polpenzioni v hotelu. Prosto v letoviškem kraju za kopanje, različne športne aktivnosti, samostojno odkrivanje otoka, odhod v mesto Palmo z lokalnim avtobusom ... Po želji bodo organizirani še kakšni dodatni izleti (vožnja z ladjico, obisk katerega izmed zabaviščnih parkov, itd.)

7. dan: Zajtrk in še prosto za kopanje in zadnje opravke v letoviškem kraju. Popoldanski transfer na letališče in polet letala družbe Easyjet iz Palme ob 17.40 proti Benetkam, kjer bo pristanek predvidoma ob 19.35 uri. Zaključek potovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo).

 

Hotel REINA DEL MAR*** je le 300 m oddaljen od plaže v letovišču El Arenal na južni obali otoka Mallorca. Hotel ima 180 sob v 9 nadstropjih. Sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-tv, telefonom, wifi-jem, kopalnico, balkonom ...  V hotelu je restavracija (samopostrežni zajtrk in večerja), bar, zunanji bazen z ležalniki in senčniki (omejeno število), .... Do centra letoviškega mesteca je cca 300 m, do mesta Palma je cca 15 km, do tja je tudi redna povezava z lokalnim avtobusom.

 

CENA: 595 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE:
letalski polet z nizkocenovno letalsko družbo Easyjet na relaciji Benetke–Palma de Mallorca–Benetke, vključene vse letališke takse in 1 kos ročne prtljage v dimenzijah 56 x 45 x 25 cm, 6 x polpenzion v hotelu Reina del Mar*** v sobah 1/2 TWC, transferje od letališča do hotela in nazaj na Mallorci, organiziran ogled mesta Palma (koriščenje javnega prevoza), slovensko vodenje in organizacijo.

POPUSTI:

- otrok do 11. leta (z dvema odraslima) = 15%,
- otrok do 11. leta (z enim odraslim) = 10%,
- tretja odrasla oseba v sobi = 5%.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 145 EUR (število enoposteljnih sob je omejeno),
- za 1 kos velike prtljage do 23 kg = cca 50 EUR (trenutna cena, ki se lahko spremeni),
- za prevoz iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane do letališča Benetke in nazaj = 55 EUR/osebo,
- za različne izlete po otoku in obisk zabaviščnih parkov (cene naknadno).

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

top