Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

OTOK MALLORCA - aktivne počitnice na Balearih

ODHOD: 3. september 2019 | 8 dni (7 nočitev) | letalo

1. dan: Zbor potnikov na letališču Dunaj (oz. organiziran transfer iz Slovenije do letališča po želji) ob 15.00 uri. Polet letala družbe Ryanair (Laudamotion) ob 17.20 proti Balearom. Po pristanku ob 19.40 na letališču Palma na otoku MALLORCA, sledi takojšen organiziran transfer do hotela REINA DEL MAR*** v bližnjem obmorskem letovišču EL ARENAL. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku prosto dopoldne za prvo kopanje in spoznavanje okolice ... Sledi popoldanski ogled (prevoz z linijskim avtobusom) otoške prestolnice PALME: mestno središče z znamenito katedralo, La Almudaino, mestno hišo, pokrito tržnico ... Še nekaj prostega v centru mesta, organizirana vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu in na plaži za kopanje in druga aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po severnem in zahodnem delu otoku (vasico Inca, ribiška vas Porto Pollensa, slikoviti polotok Formentor s svetilnikom, mestece Soller, ki se nahaja med plantažami pomaranč, limon, oljčnih nasadov, kraj Valldemosa, kjer je živel tudi skladatelj Chopin ...). Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan:  Zajtrk. Prost dan za kopanje oz. aktivnosti po lastni izbiri. Večerja v hotelu.

5. dan: Po zajtrku možnost organiziranega izleta na vzhodni del otoka do mesteca Porto Cristo za ogled znamenite Zmajeve jame in obisk tovarne biserov v kraju Manacor). Večerja v hotelu.

6.–7. dan: Polpenzioni v hotelu. Prosto v letoviškem kraju za kopanje, različne športne aktivnosti, samostojno odkrivanje otoka, odhod v mesto Palmo z lokalnim avtobusom ... Po želji bodo organizirani še kakšni dodatni izleti (vožnja z ladjico, obisk katerega izmed zabavičnih parkov, itd.)

8. dan: Zajtrk in še zadnji prost dan v letoviškem kraju za kopanje ... Kasnejši popoldanski transfer na letališče in polet letala družbe Ryanair (Laudamotion) iz Palme ob 20.15 proti Dunaju, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.35 uri. Zaključek potovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo).


Hotel REINA DEL MAR*** je le 300m oddaljen od plaže v letovišču El Arenal na južni obali otoka Mallorca. Hotel ima 180 sob v 9 nadstropjih. Sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-tv, telefonom, wifi-jem, kopalnico, balkonom ...  V hotelu je restavracija (samopostrežna zajtrk in večerja), bar, zunanji bazen z ležalniki in senčniki (omejeno število), .... Do centra letoviškega mesteca je cca 300m, do mesta Palma je cca 15 km, do tja je tudi redna povezava z lokalnim avtobusom. 

 

CENA: 535 EUR pri najmanj 40 potnikih

             565 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair (Laudamotion) na relaciji Dunaj–Palma de Mallorca–Dunaj, vključene vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm do teže 10 kg + še 1 manjši kos prtljage (40 x 20 x 25 cm), 7 x polpenzion v hotelu Reina del Mar*** v sobah 1/2 TWC, transferje od letališča do hotela in nazaj na Mallorci, organiziran ogled mesta Palma (koriščenje javnega prevoza), slovensko vodenje in organizacijo.

POPUSTI:
- otrok do 11. leta (z dvema odraslima) = 25%
- otrok do 11. leta (z enim odraslim) = 10%
- tretja odrasla oseba v sobi = 10%

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 145 EUR (število enoposteljnih sob je omejeno),
- za 1 kos velike prtljage do 20 kg = cca 80 EUR (trenutna cena, ki se lahko spremeni)
- za prevoz iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora do letališča Dunaj in nazaj = 45 EUR/osebo,
- za različne izlete po otoku in obisk zabaviščnih parkov (cene naknadno).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

top