Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

LONDON - maj  

ODHOD: 3. maj 2018 | 4 dni | letalo | šifra: LON009                                                                            

1. dan: Zbirališče potnikov na Brniku ob 14.45. Ob 16.45 polet v London z nizkocenovno družbo Easyjet. Pristanek na Stanstedu ob 18.00 po lokalnem času, prevoz z avtobusom v LONDON. Panoramski avtobusni večerni ogled mesta: londonski grad, Tower Bridge, katedrala sv. Pavla, nabrežje reke Temze, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Pozna nastanitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled londonskega gradu (trdnjave Tower of London) in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in prosto dopoldne za individualne oglede, možnost nakupov, ipd. (po dogovoru z vodnikom se lahko izvede tudi kak organiziran ogled katerega izmed muzejev ali okoliških znamenitosti). Popoldanski organiziran transfer na letališče Stansted. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 18.15 in pristanek na Brniku ob cca. 21.20. Po želji še transfer do Celja in Maribora.


CENA: 430 EUR

CENA VKLJUČUJE: polet Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom, let. takse, 1 kos ročne prtljage (dimenzij 56x45x25 cm), 3x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, transfer iz letališča do hotela in nazaj (vključen krožni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje, organizacijo.

POPUSTI: otrok do 15. let v sobi z dvema odraslima 10%, (št. 3-posteljnih sob je omejeno). 

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi): za sobo 1/1 v hotelu = 85 EUR/osebo, za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) = 35 EUR/osebo (otroci do 15. let = 30 EUR), za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 30 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: -  za vstopnine po želji (Tower Bridge = cca. 9 GBP, Tower of London = cca. 23 GBP ...), za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 10 GBP.

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje. Izlet v London lahko  izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top