Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

TRGATEV MANDARIN v DOLINI NERETVE 

ODHOD: 16. oktober 2020 | 3 dni | avtobus | šifra: MAN074

1. dan: Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v smeri Ljubljane. Vožnja preko Novega mesta in Bele krajine. Prestop meje in vožnja proti južni Dalmaciji. Popoldanski prihod na Makarsko riviero. Krajši ogled Makarske in čas za sprehod po obalni promenadi. Namestitev hotelu v bližini, večerja in  nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja v delto NERETVE in TRGATEV MANDARIN. Dobrodošlica z glasbo, “lozo” in smokvami. Obiranje mandarin za sprotno uživanje in popotnico za domov. Sledi FOTO SAFARI z neretvanskimi »lađami« po kanalih delte Neretve in nato pravo neretvansko kosilo. Za vzdušje na ladjah in pri kosilu bodo poskrbeli muzikantje. Pozno popoldne vrnitev v hotel. Na poti možnost nakupa lokalnih pridelkov z Neretve: suhe smokve, likerji, travarica, med ... Večerja v hotelu. Ob živi glasbi se boste lahko tudi zavrteli. Nočitev.

3. dan: Po poznem zajtrku odhod iz hotela in vožnja do Omiša za ogled starega mestnega jedra. Možnost vožnje z ladjicami  po reki Cetini (doplačilo). Nazadnje še obisk Splita za sprehod po rivi, skozi kompleks Dioklecijanove palače ter čas za obisk katedrale, nakup spominka, kosilo ... Vrnitev po dalmatinski avtocesti. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

CENA: 180 EUR pri najmanj 40 potnikih

            196 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, 1 x živa glasba v hotelu, trgatev mandarin, fotosafari (vožnja z lađami), kosilo, živo glasbo (kot v programu), ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in pristojbine, vodenje in organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 34 EUR, za vožnjo z ladjico po Cetini = cca. 6 EUR.

POPUST: otrok do 12 let na dodatnem ležišču 25% (v sobi z dvema odraslima osebama).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top