Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

TOSKANA in ELBA

ODHOD: 27. april 2019 | 3 dni | avtobus, ladja | šifra: TOS142

1. dan: Odhod iz Maribora opolnoči.  Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani ... Prestop meje v Sežani, potovanje na relaciji Benetke–Padova–Bologna. Jutranja vožnja mimo Firenc in po toskanskih hribih do slikovitega SAN GIMIGNANA, znanega po stolpih. Po postanku nadaljevanje vožnje do SIENE. Ogled čudovitega trga Piazza del Campo in sprehod do  katedrale. Prosto za kosilo in vožnja proti obali do pristaniškega Piombina. Vkrcanje na trajekt in plovba na otok ELBA. Pristanek v Portoferraiu, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled Elbe: mesto PORTOFERRAIO: katedrala, cerkev S. Sacramento, Torre della Linguella, mestna hiša. Naprej mimo Napoleonove vile San Martino (ogled po želji, če bo mogoč), nato preko hribov po vijugasti cesti vožnja v PORTO AZZURO in ogled muzeja mineralov. Krožna panorama po naravno zelo razgibanem in vegetacijsko bujnem otoku. Možna degustacija lokalnih vin. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku dopoldanski odhod s trajektom na kopno in vožnja ob obali proti Livornu. Prihod v znamenito PISO. Postanek za ogled trga Miracoli s katedralo, krstilnico in poševnim stolpom (vzpon na stolp z doplačilom, če bo mogoč). Popoldne nadaljevanje poti mimo Firenc, Bologne in Benetk. Prihod v Slovenijo v kasnejših večernih urah.

 

CENA: 255 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             279 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s trajektom na Elbo in nazaj, pristaniško takso, prevoz s turističnim avtobusom, vstopne takse za toskanska mesta, cestnine, vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: muzej mineralov v Porto Azzuro na Elbi.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 40 EUR.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top