Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

POZIV POTNIKOM (izredne razmere zaradi koronavirusa)

 

Slov. Bistrica, 24.3.2020

Dragi potniki, spoštovane stranke!

V zadnjih tednih, predvsem pa v zadnjih dneh, se vsi zaposleni v TA Sajko soočamo z izrednimi razmerami globalnih razsežnosti, kot jim doslej še nismo bili priča. Razmere so negotove in ni mogoče točno napovedati, kako dolgo bodo trajale. Ker se situacija spreminja iz dneva v dan oz. tudi iz ure v uro je nedorečenega veliko. Čeprav upoštevamo in sledimo navodilom pristojnih inštitucij, pa se moramo pri vseh svojih odločitvah do vas-naših strank, zanesti predvsem nase, saj zanje prevzemamo tudi polno odgovornost. Zato je čisto mogoče, da vam v danem trenutku ne znamo odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vas v tej zvezi vljudno prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

Na prvem mestu je gotovo skrb za varnost in zdravje vseh naših potnikov in vseh naših zaposlenih. Pri tem razumemo pomisleke in strah, ki se vam poraja, v danih razmerah pa nujno potrebujemo tudi nekaj vašega zaupanja. Za vas se ves čas trudi in nastalo situacijo pomaga reševati, celotna ekipa naših zelo dobro usposobljenih sodelavcev, ki pa so nenazadnje tudi samo ljudje.

Zaradi narave našega dela na vse dejavnike na trgu nimamo direktnega vpliva (letalski prevozi, ladjarji, pogoji hotelirjev, ipd.), zato je v tej zvezi v teh razmerah najpomembneje, da smo strpni in potrpežljivi. Za odhode, ki so trenutno še malenkost odmaknjeni (potovanja v maju), svetujemo vsem, da sami ne odpovedujete svojih rezervacij, ampak počakate na odločitev o morebitni odpovedi z naše strani.

Vljudno prosimo tudi, da tisti, ki imate pri nas rezervirane odhode oz. aranžmaje od junija dalje (vključno s celotnim poletjem), počakate s svojimi odločitvami. Časa do takrat je še dovolj in trenutno moramo dati prednost vsem aktualnim rezervacijam, kjer so odhodi blizu.

Zagotavljamo vam, da je vaš vplačan denar varen, da ne bo zapadel in ga boste lahko izkoristili. Podjetje Sajko turizem, d.o.o. (turistična agencija Sajko) je zanesljivo in finančno stabilno podjetje, ki je na slovenskem trgu že 27 let. To nam je uspelo, ker smo vedno postopali preudarno in premišljeno in ker nam vseskozi zaupate tudi vi – naši potniki.

Verjamemo, da se bodo razmere v doglednem času umirile in se bomo lahko kmalu skupaj z vami veselili naslednjega potovanja oziroma zasluženih počitnic.

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi z vašimi rezervacijami, se lahko vsak dan med 09. in 16. uro, obrnete tudi na našo dežurno številko (02) 80 51 807.

Tudi mi apeliramo na vse, da upoštevate izdana opozorila in pazite na svoje zdravje!

 

Lep pozdrav iz turistične agencije Sajko!

Milan Sajko, lastnik in direktor

top