Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

Articles

 

GARDALAND - največji zabaviščni park v Italiji

ODHOD: 20. julij 2019 | 1 dan | avtobus

Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji, nahaja pa se blizu Verone ob Gardskem jezeru. Širi se na 46 hektarjih zelene površine in nudi velikansko izbiro atrakcij in tematskih "parkov".  Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki ga zaznamujejo svetovno znane atrakcije. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujete drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali se zabavate z ostalimi igrali in maskotami parka. Privošči si nekaj adrenalinskega in odštekanega ter se sprosti v Gardalandu, ki je vedno nepozabno doživetje za vse starosti.

Odhod avtobusa iz Maribora (izpred TC City) ob 02. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici (pred trgovino Spar) ob 02.30, v Celju (pred dvorano Zlatorog) ob 03.00, na Trojanah (na avtobusni postaji) ob 03.35, v Ljubljani (parkirišče Dolgi most) ob 04.15 uri. Nočna vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone do GARDALANDA. Celodnevno uživanje v parku, kjer je poskrbljeno za številne atrakcije in vsak lahko najde nekaj zase. Številni tematski parki, kjer bodo na svoj račun prišli tako najmlajši (Fantasy Kingdom), kot tudi ljubitelji pustolovščin in adrenalinskih doživetij, kjer boste lahko preizkusili prvi vlak smrti s prostim padom v Italiji ali poleteli z adrenalinskim vlakcem smrti v virtualno resničnost. Prav vse atrakcije zagotavljajo super doživetje in zabavo za vse generacije. V kasnejših večernih urah (predvidoma ob 23.15) se odpravimo nazaj proti Sloveniji, kamor prispemo v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne. 

CENA: 63 EUR/osebo  

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom na opisani relaciji, vstopnico za Gardaland, nezgodno zavarovanje potnikov na avtobusu, cestne takse, spremstvo in organizacijo izleta.

DOPLAČILA PO ŽELJI: SEA LIFE - v neposredni bližini (300m od vhoda) se nahaja akvarij Sea Life, ki na izredno zanimiv in poučen način prikaže podvodno življenje. Za ogled Sea Life-a se cena aranžmaja poveča za 5,00 EUR na osebo (ob prijavi). možno doplačilo za zavarovanje rizika odpovedi, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini...

POPUSTI: otrok do 1 m velikosti 30 €, otrok 3-16 let 4 €.

Nekatere atrakcije so zaradi vremenskih razmer lahko tudi zaprte.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top