Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

Articles

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI (vikend v Neumu)

ODHOD: 20. september 2019 | 3 dni (2 nočitvi) | avtobus

1. dan: Odhod avtobusov iz Slovenije v zgodnejših jutranjih urah (pobiranje potnikov predvidoma v Mariboru, Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in Novem mestu ...). Prestop na Hrvaško in vožnja po avtocesti mimo Zagreba in Karlovca proti Dalmaciji z vmesnimi postanki. Nadaljevanje poti po avtocesti mimo Šibenika in Splita, nato prihod na Makarsko Riviero in v MAKARSKO. Krajši ogled in sprostitveni postanek ob obalni promenadi. Popoldanski nadaljevanje vožnje po jadranski magistrali mimo znanih letoviških krajev (Tučepi, Podgora, Gradac ...). Panoramski postanek pri Bačinskih jezerih, nato vožnja mimo Opuzena preko Delte reke Neretve. Kasnejši popoldanski prestop meje v BiH in v obmorsko letoviško mesto NEUM. Nastanitev v hotelu Sunce***. Večerja v samopostrežni restavraciji. Po večerji pa zabava in glasba in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI.

2. dan: Zajtrk. Sledi avtobusni izlet v notranjost Hercegovine. Najprej postanek v Blagaju za obisk naravne znamenitosti VRELO BUNE (izvir reke Bune). Nato vožnja v mesto MOSTAR. Krajša avtobusna panorama, nato peš ogled zgodovinskega jedra mesta, ki po vojni s pomočjo UNESCA zopet počasi dobiva staro podobo (katedrala, bulevar, pravoslavna cerkev, staro jedro Kujundžiluk ... ). Še do znamenitega mostarskega mostu in nekaj prostega časa. Sledi še  popoldanski postanek v romarskem središče MEĐUGORJE, nato kasnejša popoldanska vrnitev v Neum in čas za krajši počitek. Večerja v samopostrežni restavraciji, nato glasba in ples z ansamblom POSKOČNI MUZIKANTI.

3. dan: Zajtrk. Odhod avtobusa iz Neuma, prestop meje nazaj na Hrvaško in preko delte reke Neretve na avtocesto. Opoldanski prihod v SPLIT: sprehod po rivi in skozi kompleks Dioklecijanove palače, čas za obisk katedrale, nakup spominka, kosilo. Nato vožnja po avtocesti nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Zaključek potovanja v Sloveniji v kasnejših večernih urah.

Nastanitev bo v hotelu SUNCE*** v letoviščem mestecu Neum v BiH v dvoposteljnih sobah TWCB. Vse sobe imajo klimo, večinoma balkon, prho/wc, sušilnik za lase, sat-tv, telefon, wi-fi. Hotel je tik ob morju, ob prodnati in betonirani plaži. V centru mesta v neposredni bližini je več restavracij, barov in trgovin. Ponudba v hotelu: restavracija, Wi-Fi v celotnem hotelu (brezplačno), prodajalna časopisov in spominkov, nočni klub, taverna, picerija, kava bar, aperitiv bar, bar na letni terasi, slaščičarna, zunanji bazen. 

CENA: 175 EUR/osebo pri min. 90 potnikih.

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu Sunce*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja), turistično takso, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

POSKOČNI MUZIKANTI bodo poskrbeli za pravo vzdušje in plesno glasbo oba večera. Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!

POPUSTI: otrok do 12 let v sobi z dvema odraslima 25%.

MOŽNA DOPLAČILA:  - za enoposteljno sobo =35 EUR/osebo, garancija sobe z balkonom na morsko stran = 10 EUR/osebo.

OPOMBA: ob večjem številu prijavljenih je možno, da bo del potnikov nastanjenih tudi v enem izmed bližnjih hotelov (večerna zabava bo v vsakem primeru skupaj za vse udeležence). 

Za izjemno vzdušje in obilico dobre glasbe bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!

Odhod avtobusov iz Slovenije bo organiziran po več linijah (glede na število prijav za posamično odhodno mesto), o točni relaciji potovanja bodo potniki obveščeni pravočasno pred odhodom.


MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM:
= 88 EUR/osebo v 1/2 sobi TWC. Cena v tem primeru ne vključuje organiziranega prevoza in vseh ogledov na poti. V primeru lastnega prevoza je možno na željo tudi daljše bivanje (proti doplačilu od 40 EUR/osebo/vsak dodaten dan za polpenzion)

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top