Prijavite se na e-novice!

 

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI (vikend v Kvarnerju) 29.09. | 3 dni

Cena od: 155 EUR
Kontakt KLICNI CENTER TA SAJKO
Telefon: 01 24 44 850
Email: anamarija@sajko-turizem.si

Opis

 

 

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI


(Vikend v Kvarnerju)

 

 

29. september | 3 dni (2 nočitvi) | avtobus

 

 

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 07.00 uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani, Postojni. Vožnja mimo Ilirske Bistrice in prestop na Hrvaško. Dopoldanski prihod v OPATIJO. Sprehod skozi center in po obalni promenadi za ogled glavnih znamenitosti tega mondenega turističnega mesteca in prosto za kosilo. V nadaljevanju vožnja mimo Rijeke in preko mosta na OTOK KRK. Kasnejši popoldanski prihod v BAŠKO. Nastanitev v hotelu Corinthia***. Čas za sprostitev, nato večerja v samopostrežni restavraciji. Po večerji pa zabava in glasba in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI.

2. dan: Zajtrk. Nato zanimiv krožni izlet po otoku Krk. Panoramski postanki v letoviških krajih PUNAT in MALINSKA. Sledi prihod v mesto KRK – otoško prestolnico. Krajši ogled glavnih (frankopanski grad, katedrala, osrednja promenada ...) in prosto za kosilo v živahnem jedru ob morju. Po okrepčilu še vožnja v mestece VRBNIK, ki je zgrajeno na klifu nad morjem in sodi med najstarejše na otoku. Obisk enega izmed tamkajšnjih vinogradnikov in pokušnja lokalnih vin. Kasnejši popoldanski povratek nazaj v hotel. Večerja v samopostrežni restavraciji. Glasba in ples z ansamblom POSKOČNI MUZIKANTI.

3. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod iz hotela in vožnja iz Krka nazaj na celino. Obisk Marijine romarske cerkve na TRSATU nad Reko. Sledi spust v REKO za ogled mestnih znamenitosti v starem mestnem jedru: katedrala sv. Vida, mestni stolp, rimski slavolok, mestna hiša ... Še nekaj prostega, nato sledi odhod nazaj proti domu v popoldanskem času. Zaključek potovanja v Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici ter Mariboru v poznih popoldanskih oz. zgodnejših večernih urah.

 

 

Nastanitev bo v priljubljenem hotelu Corinthia v neposredni bližini znamenite plaže v Baški. Za izjemno vzdušje in obilico dobre glasbe bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!

 

 

CENA: 155 EUR /osebo pri min. 90 potnikih.

 

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu Corinthia*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja, pri večerji vključena pijača), turistično takso, pijačo dobrodošlice, uporabo notranjega bazena in fitnesa, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, vse oglede po programu, degustacijo lokalnih vin v Vrbniku, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

 

POSKOČNI MUZIKANTI bodo poskrbeli za pravo vzdušje in plesno glasbo oba večera. Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!

 

POPUSTI: otrok do 12 let v sobi z dvema odraslima 25%.

 

MOŽNO DOPLAČILO: za enoposteljno sobo =20 EUR/osebo, garantirana soba z balkonom 10 EUR/osebo.

 

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM: = 85 EUR/osebo v 1/2 sobi TWC. Cena v tem primeru ne vključuje organiziranega prevoza in vseh ogledov na poti. V primeru lastnega prevoza je možno na željo tudi daljše bivanje (proti doplačilu 36 EUR/osebo/vsak dodaten dan za polpenzion).

Lokacija


Podrobnosti

ID oglasa: 1566
Prikazano: 1201
Dodano 2016-06-28 16:56:35
Preteče: 2017-09-29 20:00:00
top