Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

TUNIZIJA - ZARZIS, ZITA BEACH RESORT 4*

Cena od: 389 EUR
Kontakt KLICNI CENTER TA SAJKO
Telefon: 01 24 44 850
Email: anamarija@sajko-turizem.si

Opis

Odlično voden hotelski kompleks z velikim številom stalnih gostov se nahaja v srcu oaze Zarzis, neposredno na prekrasni dolgi plaži, posuti z belim peskom, in le 3 km od strogega središča mesta z barvito medino.

 

Lega: Odlično voden hotelski kompleks z velikim številom stalnih gostov se nahaja v srcu oaze Zarzis, neposredno na prekrasni dolgi plaži, posuti z belim peskom, in le 3 km od strogega središča mesta z barvito medino.
Ponudba: Dobro vzdrževan, prostran hotelski kompleks s 584 sobami, ki se razprostirajo na kar 17 ha velikem hotelskem vrtu – oazi, ponuja gostom veličastno sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi in brezplačnim WiFi-jem, trgovinice, konferenčno dvorano, dve restavraciji, tri bare, otroško igrišče, dva velika bazena, otroški bazen, ogrevan notranji bazen s termalno vodo ter teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.00. Razni prigrizki, kava in čaj od 15.00 do 17.30. Za rekreacijo in sprostitev so na razpolago 4 teniška igrišča, namizni tenis, balinanje, minigolf, lokostrelstvo, odbojka, nogomet, vaterpolo, aerobika, kajak in windsurfing. Mini klub za otroke od 4. do 10. leta. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Standardne sobe v glavni zgradbi imajo kopalnico s kadjo ali tušem, ločen WC, klimatsko napravo, telefon, TV in balkon ali teraso. Možnost najema hladilnika ali brezplačne izposoje sušilnika za lase na recepciji. Superior sobe v bungalovih so opremljene enako, le da imajo samostojno nastavljivo klimatsko napravo in dodatno fiksno vgrajeno otroško posteljo. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi družinske sobe z dvema ločenima prostoroma ali dve dvoposteljni sobi s povezovalnimi vrati.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja s show cookingom.

 

LETALIŠČE: LJUBLJANA | STORITEV: ALLINCLUSIVE

Odhod 25.9., 7x ALL že za 389 €/osebo

Odhod 2.10. ali 9.10., 7x ALL že za 415 €/osebo

 

Za dodatne termine povprašajte v naših poslovalnicah.

 

Lokacija


Podrobnosti

ID oglasa: 2063
Prikazano: 110
Dodano 2019-06-05 17:04:43
Preteče: 2019-09-19 17:00:00

top