Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

EGIPT: HURGADA, HOTEL GRAND RESORT 5* - ZELO UGODNO!

Cena od: 413 EUR
Kontakt KLICNI CENTER TA SAJKO
Telefon: 01 24 44 850
Email: anamarija@sajko-turizem.si

Opis

EGIPT - HURGADA

 

THE GRAND RESORT 5* 

 

 

 

ODHOD 1.12.2019 IZ LJUBLJANE (soba 1/2)

   7x ALLINCLUSIVE = že od 413 €/osebo
ODHOD 1.12.2019 IZ GRAZA (soba 1/2)

   7x ALLINCLUSIVE = že od 423 €/osebo

 

 

 

V kolikor letujete z otroci nas prosimo kontaktirajte za ceno.

 

Hotel z 828 sobami je zgrajen v mavrskem stilu. Od sestrskega hotela GRAND HOTEL ga ločujeta cesta in GRAND MALL, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave. Plaža, ki jo uporabljajo tudi gostje hotela GRAND HOTEL, je oddaljena približno 150 m. Do središča Hurgade je približno 10 kilometrov in do tja je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.
V okusno opremljeni sprejemnici se nahajajo recepcija, bar, ki je odprt 24 ur na dan in informacijska točka za goste. Objekt ima tri glavne restavracije, pet à la carte restavracij in različne bare. Ob elegantno urejenem bazenskem kompleksu sta dva bara s prigrizki, restavracija in PERGOLA z živo glasbo ob času za čaj.
V hotelu je konferenčni prostor. Vabljiv bazenski predel obsega tri sladkovodne bazene in dva otroška bazena, od katerih sta v zimskem času en velik in en otroški ogrevana.

Vse sobe so okusno opremljene in imajo kopalnico, WC, klimatsko napravo, telefon, satelitsko televizijo, mini hladilnik, sef, telefon, sušilec za lase, sedežni kot in opremljen balkon ali teraso.

STANDARDNA SOBA (30 m2) je obrnjena proti notranjosti (hotelska zadnja stran), s pogledom na cesto.
DELUXE SOBA (30 m2) je enako opremljena kot standardna soba in ponuja pogled na bazen.
JUNIOR SUITA je nekoliko večja (37 m2) in poleg standardne opreme ponuja sedežni kot in pogled na bazen. Nastanitev: največ 3 odrasli.
Ob rezervaciji standardne ali deluxe sobe oz. junior suite, je ob nastanitvi treh oseb, tretji osebi namenjeno pomožno ležišče.
GRAND SUITA (52 m2) je ob standardni opremi veliko prostornejša z ločeno spalnico.
DRUŽINSKA SOBA (45 m2) poleg standardne opreme ponuja dodatno spalnico.
Nastanitev: največ 2 odrasla in 3 otroci.

 

GRAND RESORT nudi all inclusive storitve z zajtrkom, kosilom, večerjo, vmesnimi prigrizki, sladoledom in sladicami.
Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le z doplačilom.

ZAJTRK
Zajtrkujete lahko v samopostrežnih restavracijah MAHARA in MARAKESH.

KOSILO
Samopostrežno kosilo v restavracijah MARAKESH in MAHARA. V restavraciji NIGMA ponudba pic in testenin.

VEČERJA
Večerjate lahko v samopostrežnih restavracijah MAHARA in MARAKESH ali à la carte restavraciji MEDITERRANEO, kjer strežejo meni s štirimi hodi.

V GRAND MALL-u vabi 5 dodatnih à la carte restavracij in kotiček z vodnimi pipami.
Bogat izbor pijač je na voljo v petih barih. V okviru ponudbe all inclusive vas na plaži pričakujejo s ponudbo pijače v baru BLUE HORIZON.

 

 

Vstopna določila: Slovenski državljani za vstop potrebujejo vizum in potni list veljaven še najmanj 6 mesecev od dneva povratka. Potreben vizum prejmejo na ciljnem letališču. Trenutno znaša pristojbina z manipulacijskimi stroški 28 €. Več informacij v rubriki koristne informacije o Egiptu in na spletni stani ministrstva za zunanje zadeve.

 

 

 Ker se lahko hotelske kapacitete/letalske vozovnice hitro zasedejo oziroma se lahko cena spremeni, se kapacitete preverja sproti za vsak termin posebej, zato je vaša hitra povratna informacija za nas pomembna. Fiksna rezervacija se opravi po prejemu vplačila, do takrat pa se lahko razpoložljiva mesta ali cena spremenijo.

Lokacija


Egipt

Podrobnosti

ID oglasa: 1542
Prikazano: 2100
Dodano 2016-05-06 14:13:10
Preteče: 2019-10-17 14:06:00

top